Playing in the garden


I dag har jeg løpt som en tulling rundt i hagen, heldigvis var kjæresten i dusjen, så jeg slapp tilskuere. Det beste bildet jeg klarte å knipse var kun for å se om lukkertiden fungerte sånn noenlunde. Akkurat der gjorde den det.


I bilde nummer to er ansiktet mitt er kuttet vekk, det tror jeg er like greit. Jeg må også innrømme at jeg tok i overkant av hundre bilder.Jeg måtte på andre siden av hagen for å få med ansiktet mitt, ved siden av en ukjent buskesak. Jeg har på meg Akira skoene og shortsen fra Only (som er samme som i går), en kjoletopp fra Vila, blondetights, skinnjakka mi og random smykke jeg har laget fra en clutchveske.


Today I was playing in the garden. Luckily, I think, no one saw me. I acctually took over a hundred pictures, and these are the ones that were suiteble for one lousy blogentry. The best picture was taken just to check the camerasettings. Oh, well.

2 comments:

Thank you for taking the time to comment!