Manic monday

Jeg har bursdag om to dager, så hvis jeg ikke blogger er det fordi jeg er deprimert - men hvis jeg overblogger er det fordi jeg er litt manisk depressiv. Heldigvis går det fort over. I mellomtiden legger jeg ut bilder av det jeg prøvde ta på meg i helgen, mens to små aktive krabater løp rundt meg.Fredag følte jeg meg litt sånn, hvis det er mulig å føle seg diffus?Jeg hadde på meg det jeg alltid har på meg på armen, omtrent. (Det ble mange på'er der)
Jeg relativt forutsigbar sånn sett.Det er tydelig at det er barn i området, når det ligger en liten vannkanne ved min side uten at jeg merker det før etter jeg har tatt alt for mange dårlige bilder. Fornøyd ble jeg uansett ikke, noe det tomme uttrykket i øynene mine tydelig viser. Jeg har på meg tights fra H&M, en blomstrete topp brukt som skjørt som jeg arvet fra min kusine, en kortermet tunika fra Fretex, en t-skjorte fra Cubus og en (helt)egenlaget flette i håret. Jeg vet jeg har kuttet av føttene mine, men det gjorde jeg i et fint program på pcen som synes synd på meg fordi den merket at jeg ikke hadde sko på meg.

(/Edit: Jeg har jo skjerf på meg også. Fra Cubus)Men et bittelite smil, eller antydning til det, kan uansett ikke skade. Nå skal jeg krype til sengs, og håper jeg har mer krefter i morgen, det er jo tross alt mandag.


It's my birthday in two days, so if there is no blogin' it's because I'm depressed - but if I'm over-posting, it is because I'm manic-depressive. Meanwhile I'm posting some pictures of me from this weekend of what I was trying to wear. Apparently, children are not the best accessories.

- I am aware of the fact that my feet are cut off in the outfit picture. Luckily, I did it on purpose, since my shoes went missing.

4 comments:

 1. Fy søren for et pent ansikt du har! :-)

  ReplyDelete
 2. Vad söt du är!

  Och grattis i förskott!

  ReplyDelete
 3. Takk, Fashionjunkiie - det var kjempekoselig sagt !

  Jeg liker kommentarer, og litt gratulasjoner - så takk Johanna og ingunn også =)

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to comment!